Klantenservice en informatie

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09.00-17.30 uur, tel 0297-324026.
Uw vragen ontvangen wij bij voorkeur telefonisch omdat wij dan door kunnen verbinden naar de collega's van de betreffende afdeling en zij u gelijk antwoord kunnen geven of de klacht voor u op kunnen lossen. Wordt de telefoon niet direct opgenomen, dan is het even druk bij de klantenservice. Probeert u het dan op een rustiger moment nog eens, hartelijk dank daarvoor!

Klantenservice

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09.00-17.30 uur, tel 0297-324026.

Uw vragen ontvangen wij bij voorkeur telefonisch omdat wij dan door kunnen verbinden naar de collega's van de betreffende afdeling en zij u gelijk antwoord kunnen geven of de klacht voor u op kunnen lossen.

info-balie

In ons tuincentrum vindt u vlak voorbij de ingang onze info-balie. U kunt dus altijd gelijk vragen of we hebben wat u zoekt en heeft u weinig tijd dan leggen we meteen uit waar u het kunt vinden. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ook kunt u bij de info-balie terecht voor het ruilen van artikelen, voor het maken van een bezorgafspraak, voor informatie over garantie of als u b.v. een rolstoel wilt lenen.