Bijzondere producten

Houten producten

Hout is ideaal om mooie producten van te maken. Wij hebben een uitgebreid assortiment houten beelden, meubelen van wortelhout, hardhouten picknicktafels en nog veel meer! Rechts ziet een greep uit ons bijzondere aanbod langskomen. Bel ons of kom naar de winkel voor een prijsopgave.

Bronzen- en gietijzeren producten

Brons is een chique en stevig materiaal dat in allerlei vormen gegoten kan worden. Wij hebben een uitgebreid assortiment bronzen producten, maar ook gietijzeren prieëlen en coupes. Links ziet een greep uit ons bijzondere aanbod langskomen. Bel ons of kom naar de winkel voor een prijsopgave.

Natuurstenen- en marmeren producten

Marmer is een deftig materiaal dat levenslang meegaat. Bij ons vindt u beelden en meubelen van marmer en (natuur)steen in diverse afmetingen en kleuren. Rechts ziet u een greep uit ons assortiment langskomen. Bel ons of kom langs voor een prijsopgave.

Andere bijzondere producten

Maar wij verkopen natuurlijk ook producten die ongeacht van welk materiaal ze gemaakt zijn nog steeds niet alledaags zijn. Enkele voorbeelden hiervan ziet u links voorbijkomen. Bel ons of kom langs voor een prijsopgave.

Toon filters Verberg filters