Tuincentrum Het Oosten

Welkom bij het grootste tuincentrum van Nederland!

In ons tuincentrum vindt u alles wat u nodig heeft voor uw tuin maar ook een grote collectie sfeerartikelen. Gezien de grootte van ons bedrijf, bieden wij een zeer ruim assortiment aan en kunt u bij ons bijna altijd wel vinden wat u zoekt.

Praktische Informatie

Rolstoelen: Wij hebben maar een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar en het is bij ons helaas niet mogelijk om een rolstoel te reserveren. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wilt u verzekerd zijn van een rolstoel, dan kunt u het beste een eigen rolstoel meenemen. Wij kunnen gezien de drukte namelijk niet garanderen dat wij een rolstoel beschikbaar hebben.

Parkeren: Voor onze winkel hebben wij een groot parkeerterrein waar u uw auto kunt parkeren. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er geen plekje voor u beschikbaar is.

OV: De bushalte die het dichtstbij ons Tuincentrum stopt is de halte 'Tuincentrum het Oosten', vanaf deze halte is het 2 minuten lopen. De bus die hier stopt is de bus 171 richting Bijlmer Arena Amsterdam of richting Aalsmeer Busstation. Let op! De bus rijdt 1 keer in het uur.

Voor de (extra) openingstijden en meer klikt u hier

Graag tot ziens!