Klantenservice

Klantenservice en informatie

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09.00-17.30 uur, tel 0297-324026. Uw vragen ontvangen wij bij voorkeur telefonisch omdat wij dan door kunnen verbinden naar de collega's van de betreffende afdeling en zij u gelijk antwoord kunnen geven of de klacht voor u op kunnen lossen.

In ons tuincentrum vindt u vlak voorbij de ingang onze info-balie. U kunt dus altijd gelijk vragen of we hebben wat u zoekt en heeft u weinig tijd dan leggen we meteen uit waar u het kunt vinden. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u bij de info-balie terecht voor het ruilen van artikelen, voor het maken van een bezorgafspraak, voor informatie over garantie of als u b.v. een rolstoel wilt lenen.

Bezorgservice

Natuurlijk is het prettig als u uw aankopen direct mee naar huis kunt nemen. Maar soms kan het zijn dat u iets wilt hebben wat u niet zelf kunt vervoeren. 

Tuincentrum Het Oosten biedt de mogelijkheid om uw aankopen bij u thuis te bezorgen. Afhankelijk van uw woonplaats wordt hiervoor een bedrag in rekening gebracht. 

Wilt u meer hierover weten of een afspraak maken voor bezorgen, vraagt u dit dan bij de informatiebalie bij de in-/uitgang. 

Hier kunnen zij u er alles over vertellen.

Bezorgbus
Kadobon
Kadobon 2

Cadeautip

Geef eens een cadeaubon van tuincentrum Het Oosten! 

Een cadeau met 1001 mogelijkheden. 

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie vanaf 5,- euro.