Groot in tuinmeubelen

In ons tuincentrum vindt u op ons tuinmeubelplein meer dan 300 verschillende tuinsets en alles is uit voorraad leverbaar.

Door grootschalige inkoop bieden wij volop voordeel en proberen wij uiteraard goedkoper te zijn dan de concurrent. Onze verkopers luisteren goed naar de wensen van klanten zodat wij ons aanbod daarop elk jaar weer kunnen aansluiten en wij onze modellen blijven verbeteren. Wij hebben de kwaliteit van onze tuinmeubelen hoog in het vaandel staan en bieden u een goede garantie en service. Kom gerust eens kijken in onze tuinmeubelhallen en u zult versteld staan van het aanbod. 

We verkopen allerlei soorten loungesets, mooie hoekbanken met extra grote hoekzittingen, dinersets met allerlei soorten tafels in combinatie met standen- of dinerstoelen. Maar ook b.v. hogere hoekbanken met een dinertafel. We verkopen daarnaast veel aluminium maar de gewone 'ouderwetse' kunststof standenstoelen vinden ook nog gretig aftrek. Onze teak collectie is ook erg divers en aantrekkelijk geprijsd. 

Onze meubelhallen zijn op dit moment bereikbaar via een speciale tuinmeubel-ingang, u kunt dan voor de deur parkeren en komt direct binnen bij de tuinmeubelen. Handig als u het gelijk mee wilt nemen dan hoeft u niet met een kar vol spullen de hele winkel door.

U bent van harte welkom in onze tuinmeubelhallen in Aalsmeer, met meer dan 300 sets op de vloer is er voor ieder wat wils!